Vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapie. Hoeveel er wordt vergoed, is afhankelijk van uw pakket.

 

Betaling

We handelen de betaling direct af met uw zorgverzekeraar. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract. Voor behandelingen die niet door uw verzekeraar worden vergoed, ontvangt u zelf een rekening. Bekijk ook onze tarievenlijst.

 

Een verwijzing is niet nodig

U hebt geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bij een bezoek zonder verwijzing beoordeelt de fysiotherapeut tijdens de eerste afspraak of fysiotherapie de beste behandeling is voor uw klachten. Als wij u kunnen behandelen vindt er meteen een intake plaats en stellen we een behandelplan op. Zo kunnen we snel aan uw herstel beginnen.

 

Behandeling aan huis

Bent u niet voldoende mobiel om naar onze praktijk te komen? Dan komen wij naar u toe. Wij kunnen u bijvoorbeeld thuis – of in een (zorg-)instelling – behandelen als u een nieuwe heup hebt gekregen, of een hernia-operatie hebt ondergaan. Maar ook als u minder goed ter been bent kunt u een verzoek hiervoor indienen bij uw arts. U hebt voor behandeling aan huis wel een verwijzing nodig van uw arts of specialist, waarop aangegeven is dat dit noodzakelijk is.

 

Wilt u direct een afspraak maken?

Stuur een e-mail naar info@fysiotherapierossum.nl, ons contactformulier of bel ons op +31 (0)418 66 18 96.

 

verzekering_achmea
verzekering_agis
verzekering_ditzo
verzekering_ohra
verzekering_unive